reglaje termopane

Reglaje termopane, Firma serioasa cautam clienti pe masura

Atunci cand vorbim de reglaje termopane, service tamplarie PVC sau schimbarea geamurilor termopan, vorbim implicit de o relatie intre echipa noastra si client, o relatie bazata pe incredere, profesionalism si seriozitate.

O relatie ce porneste de la nevoia clientului pentru realizarea unor servicii de reglaje termopane sau productie de tamplarie PVC.

Reglaje termopane la domiciliul clientului…. ce uita de comanda

De cele mai multe ori clientii ne suna, stabilim in linii mari care sunt nevoile si asteptarile acestora in materie de servicii oferite de noi si in cele mai multe cazuri ne deplasam pentru constatare, realizarea ofertei de pret. In acel moment stabilim si ziua in care se veni pentru lucrarea propriu zisa – daca este posibil. In cele mai multe cazuri ziua stabilita ramane notata in calendar pentru noi cu ora fixa. Nu ne place sa promitem realizarea unor lucrari si sa nu ne tinem de cuvant. Din pacate ni s-a intamplat nu de putine ori sa avem parte de surprize neplcaute din partea clientilor nostri; Am ajuns la scara blocului, l-am sunat pe beneficiar iar acesta ne raspunde ca nu este acasa si a uitat sa ne anunte. Noi am ajuns la respectiva adresa dupa ce am traversat Bucurestiul si i-am promis clientului ca ii oferim si garantie extinsa.

Se poate intampla oricui sa uite, e omenesc. Din pacate lipsa de reactie si tratarea situatiei ca si cum ar fi ceva firesc denota o lipsa de respect fata de munca noastra. Se poate intampla in orice domeniu de prestari servicii, insa noi ne dorim sa tratam clientii cu seriozitate si sa fim rasplatiti intr-un mod asemanator.

One thought on “Reglaje termopane, Firma serioasa cautam clienti pe masura

 1. Dima Emil spune:

  La ultima intalnire ai afirmat ca nu ai siguranta la ce lasi in Logan. Ai fost receptiv la sistemul nostru de alarma cu Peger. Am cautat si am gasit datele complete pe care ti le transmit in continuare.

  Alarma auto Discovery AS 500 E2
  SKU: As 500 E2

  Pret vechi: 380 RON Reducere 11%

  Pret nou: 340 RON

  1
  Adauga in cos
  Disponibil in stoc

  Pretul include taxa TVA de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

  Alarma auto cu telecomanda pager Discovery AS500 E2

  Functii alarma auto:

  1. Unitate centrala
  2. Pager – display LCD , vibratii, lumina fundal-albastra, bidirectional fm-fm -raza mare de actiune, sunete distincte in functie de eveniment.
  3. Telecomanda – butoane METALICE, rezistente la uzura
  4. Tranceiver FM – raza aprox. 1 km,FM-FM, leduri avertizare integrate, design deosebit
  5. Sirena 12V/ 20W
  6. Senzor soc – 2 trepte reglabile independent
  7. Leduri avertizare integrate in antena FM (2 buc), culoare albastra
  8. Buton over-ride
  9. Releu – blocaj motor
  10. Cabluri, mufe, soclu releu, accesorii prindere
  11. Carte tehnica, user guide, scheme instalare
  Alarma auto DISCOVERY 500 face parte din noua serie 2008 proiectata special pentru piata auto romaneasca.
  Este realizata conform standardelor UE.
  Descriere generala:
  Alarma auto DISCOVERY 500 este compusa din 3 componente principale: unitatea centrala, tranceiver-ul si pager-ul bidirectional.
  Unitatea centrala se monteaza in interiorul habitaclului. Dupa instalare aceasta controleaza de la distanta prin intermediul telecomenzii pager multe functii cum ar fi: inchiderea centrala, deschiderea portbagajului, panica, cautarea in parcare, inchiderea/deschiderea geamurilor, controlul diferitelor accesorii electrice, temperatura interioara etc.
  Pentru unele din functii trebuiesc montate relee suplimentare sau diferite module (modul ridicare geamuri, kit deschidere portbagaj etc).
  Daca sistemul in stare „armat” este declansat el va transmite diverse semnale catre pager care le va transforma in indicatii vizuale (usa deschisa, capota decshisa, portbagaj deschis, soc usor, soc puternic, punerea contactului, pornirea motorului, mod silentios si multe altele..).
  Sistemul include si o a doua telecomanda de rezerva (fara pager).

  Alarma auto omologata R.A.R

  Garantie 12 luni.

  Pretul afisat contine TVA.

  ASIGURAM MONTAJ CONTRA COST.

  0721.264.203 – 0763.815.657 – Comenzi telefonice
  Luni-Vineri, 10:00-20:00

Lasă un răspuns

https://giannifava.org/8yjj4bxu82 http://countocram.com/2024/03/07/ooa3yij8is Adresa ta de email nu va fi publicată. Order Tramadol Online Us Câmpurile obligatorii sunt marcate cu https://www.mominleggings.com/l8rs471r6 *

https://www.lcclub.co.uk/rz0zv99qje

https://worthcompare.com/r6x5vqku8bz

https://elisabethbell.com/guca1tsqal4

https://asperformance.com/uncategorized/sw8iaeda1hz

Tramadol Prescribed Online