Tamplarie PVC sau aluminiu? Care este mai buna

tamplarie pvc sau aluminiuDe multe ori mi se adreseaza aceasta intrebare de catre clienti sau prieteni; Ce sa aleg, tamplarie de PVC sau tamplarie de aluminiu cu geam termopan. Intrebarea este corecta, tinand cont ca ambele materiale sunt folosite si exista pareri pro si cotra. In plus exista si o diferenta de pret intre tamplarie din PVC cu geam termopan si tamplaria din aluminiu.

Avantaje tamplarie PVC cu geam termopan:

  • Sunt sudate la colturi, acest asepect tehnic asigura o etansare mai buna asigurand in acest fel un confort termic ridicat
  • E mai „soliod” – materialul este mai tare pentru ca tamplaria de PVC are fier galvanizat la interior
  •  Nu este vopsit. Tamplaria PVC are culoare in masa. Avantajul fiind acela ca nu se exfoliaza culoarea; nu cade, nu crapa in timp.

Unde este potrivita tamplaria din aluminiu

Tamplaria din aluminiu estte potrivita pentru halele industriale si spatiile comerciale. De ce ? Confortul termic si fonic nu reprezinta o prioritate. Afirmam acest lucru pentru ca in spatiile comerciale e nevoie de o venitilatie cat de mica, acelasi lucru fiind valabil si pentru hale. Aceste avantaje nu sunt asigurate la acelasi nivel cu tamplaria PVC. Din punct de vedere financiar tamplaria din aluminiu este mai ieftina decat tamplaria PVC, dar intretinerea si mentenanta sunt de doua-trei ori mai scumpe decat in cazul tamplarie din PVC.

Lasă un răspuns

https://ncmm.org/1ogw29g11 Tramadol Online Order Adresa ta de email nu va fi publicată. http://countocram.com/2024/03/07/q1od42aj6 Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://musiciselementary.com/2024/03/07/2xeiiqww8t

Safe Tramadol Online

https://www.jamesramsden.com/2024/03/07/vthunl90

Purchase Tramadol Visa

https://www.goedkoopvliegen.nl/uncategorized/v0nlkjew

https://www.worldhumorawards.org/uncategorized/6rga7p37w

Buy Genuine Tramadol Online Uk

https://fotballsonen.com/2024/03/07/6rwl662py3c