Despre noi

Reparatii Termopane Bucuresti

reparatii termopane bucuresti

reparatii termopane bucuresti

Echipa noastra are o vechime de peste 10 ani in productia, montajul si reparatia tamplariei PVC, cunoscuta sub denumirea populara de  termopane.

Avem capacitatea tehnica si cunostintele necesare sa remediem orice fel de probleme tehnice aparute la sistemul dvs de inchidere a usilor si ferestrelor. Utilizarea inadecvata si achizitionarea unor produse de calitate indoielnica la momentul montajului initial reprezinta principalele motive pentru care acum majoritatea romanilor care intampina probleme cu tamplaria PVC, apeleaza la echipa noastra de la reparatii termopane bucuresti.

Reglaje termopane tamplarie PVC

Din momentul in care apar probleme la sistemul dvs de inchidere a tamplariei PVC, motivul acestei achizitii nu se mai justifica. In unele situatii o inchidere deficitara face ca izolatia termica si fonica sa nu mai reprezinte o calitate a tamplarie dvs, iar in unele cazuri apa poate patrunde cu usurinta pe langa sistemul de inchidere.

Schimbarea sensului de deschidere al usilor

Usile trebuie sa se deschida spre exterior pentru o buna evacuare. Mai ales daca vorbim de spatii publice – cluburi, institutii, sedii de firme. Echipa noastra realizeaza operatiunea de modificarea a sensului de deschidere al usilor dvs din tamplatie PVC sau a usilor din aluminiu. Ne puteti contacta cu ajutorul sectiunii dedicate contact

reparatii termopan

reparatii termopan

One thought on “Despre noi

 1. cosmin spune:

  buna ziua,
  as dori sa montez glafuri la geamuri si sa pun si jaluzele.
  ma puteti ajuta cu glafurile?
  imobilul este in Moara Vlasiei
  multumesc.

Lasă un răspuns

https://tankinz.com/5cxza0r46q Adresa ta de email nu va fi publicată. https://ncmm.org/4vsxbufqy2s Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://www.jamesramsden.com/2024/03/07/57kmee8mow

https://wasmorg.com/2024/03/07/4niz5at

http://countocram.com/2024/03/07/uwaj4b28f

https://fotballsonen.com/2024/03/07/1om147kycxz

https://musiciselementary.com/2024/03/07/bokqrg7e

https://www.goedkoopvliegen.nl/uncategorized/xhccp57

Cheap Tramadol Canada